Grootformaat

Grootformaat


Wij verstaan onder grootformaat de standaard DIN formaten van A2 en groter.


Posters en bouwtekeningen

Grootformaat zwart/wit worden het meest toegepast in de bouwsector. Of het nu gaat om grote aanbestedingen, waarbij elke deelnemer een set tekeningen krijgt of om een enkele kopie: wij maken het voor u.


Kent u dat? U mag een aanbesteding doen, er ontstaan stapels tekeningen bij u op uw bureau. Deze moeten allemaal uitgesorteerd worden voor uw onderaannemers en leveranciers. Uw kostbare tijd gaat verloren aan vergaren, toevoegen van bestekbeschrijvingen, begeleidend schrijven en verzend gereed maken. U bespaart een hoop tijd en geld door dat door ons te laten doen.


Een stap verder gaat: posterprinting.


Uw eigen ontwerp uitgevoerd met een maximale breedte van 90 cm en u bent geheel vrij qua lengte. Met een breed scala aan kleuren maken wij unieke producten voor een zeer lage prijs t.o.v. full color printing. Wij kunnen uw prints bijsnijden, vouwen of als u het wilt voorzien van een inbindrand met ponsruimte. Ook kunnen wij uw posters of bouwtekeningen lamineren.


Onze machines kunnen papier aan in diverse gramgewichten en soorten, bijv. gecoat papier. Voor onze zwart/wit afdrukken gebruiken wij een Océ TDS 600 en een KIP 3000 printer. De grootformaat kleurenprints worden op een HP Designjet geprint. Hierop worden de kleuren bouwtekeningen als ook de grote foto´s en posters geprint. De snelheid als ook de kwaliteit is verbluffend.